Tietoa meistä

Olemme toimineet jo vuodesta 1992 kuljetuspalveluiden järjestäjänä niin kotimaassa tapahtuvissa, kuin ulkomaillekin suuntautuvissa tilausajoissa. Järjestämme tilauksesta myös maanlaajuisia kuljetuspalveluja esim. kongresseihin tai messuille.

Bussimme ovat nykypäivän tasoon varusteltuja. Voitte valita ryhmänne koon mukaan parhaiten sopivan meidän 17 – 64 paikkaisista busseistamme. Kuljettajamme ovat kokeneita sekä ammattitaitoisia niin liikenteessä, kuin asiakaspalvelijoinakin, joten voimme tarjota turvallista ja viihtyisää matkantekoa.

Mukavasti TE-Matkojen bussilla.

TE-Matkojen toimisto

Olemme rekisteröityneet valmismatkarekisteriin sekä matkanjärjestäjänä että -välittäjänä. Kuulumme Suomen Matkatoimistoalan liittoon ja yksityisten matkatoimistojen omaan Concorde Travel Grouppiin eli CTG:hen.

Erikoisosaamistamme on ryhmämatkatuotanto. Järjestämme sinulle ja ryhmällesi ”koko paketin” toiveittenne mukaan. Kuljetus, laivat, lentoliput, hotellit, opastukset, tapahtumaliput, kokoustilat, ruokailut jne…
Niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin!

Tarjoamme sinulle joustavaa matkakokonaisuutta, jolloin saat kaikki palvelut samasta paikasta. Välitämme niin ryhmille, kuin yksittäismatkustajillekin tunnettujen matkanjärjestäjien valmismatkoja. Laivamatkat, risteilyt esim. naapurimaihin, Välimerelle ja Karibialle

Lentolippujen varaaminen ja tulostus kuuluu osana päivittäisiä rutiinejamme. Olemme myös yksi harvoista Pohjois-Savossa palvelevista IATA-toimistoista, josta saa lennot liputettuna mukaan samantien.

 

Yksityisenä matkatoimisto yrittäjänä, arvostaa suuresti Suomen Yrittäjien toimintaa ja sieltä saatavaa tukea ja apua.

Kauttamme on mahdollista hankkia myös viisumeita esim. Venäjälle. Meiltä saat lisää tietoa ja sinua autetaan viisumeita koskevissa kysymyksissä ja asioissa.