LAATULUPAUS – TE-Matkat Ky

 

Tieliikennelain 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus.

 

1. Tarjottavat liikennepalvelut

 

TE-Matkat Ky harjoittaa tilausliikennettä koko Suomen alueella, pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja muualla Euroopassa. Sopimusliikennettä eri yhteisöjen, seurojen yritysten, kuntien ja kaupunkien kanssa. Olemme rekisteröitynyt valmismatkanjärjestäjä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kautta rek.no 4075/00Mj. Tuotamme valmismatkapaketteja. Valmismatkatuotantoa teemme kotimaahan, pohjoismaihin, Baltiaan sekä Eurooppaan. Kuulumme myös yksityisten matkatoimistojen omaan Congorde Travel Grouppiin eli CTG:hen.

 

2. Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

 

Tilausajoja ja valmismatkoja koskevista muutoksista ilmoitamme suoraan asiakkaalle.

Vastaamme tiedusteluihin toimistollamme puh 017 368 2610.

 

3. Matkaliput

 

Emme harjoita linjaliikennettä.

 

4. Informaatiojärjestelmät

 

Yrityksemme toimistoaika on maanantaista perjantaihin klo 9 – 17. Mahdollisten hätätilanteiden ja äkillisten toimeksiantojen vuoksi meillä on ympärivuorokautinen päivystysjärjestelmä.

Nettikauppa palvelee osoitteessa www.tematkat.fi, mistä voi tehdä varauksia meidän oman matkatuotannon matkoihin.

 

5.  Käytössä olevat bussimme

 

Käytössämme on 10 bussia 19 – 64 paikkaisia. Kaikissa linja-autoissamme on turvavyöt,

WC kaikissa muissa paitsi 19-paikkaisessa. DVD ja CD ja kylmäilmastointi 230 V löytyy kaikista busseistamme. Jääkaappi on kaikissa muissa, paitsi 19-paikkaisessa bussissa. Video löytyy kolmesta bussista, kahvinkeitin samoin neljästä ja mikroaaltouuni yhdestä bussista.

Huolehdimme kaluston kunnosta ja siisteydestä säännöllisesti autoja siivoamalla sekä huoltamalla. Oma henkilökuntamme asentajineen huoltaa kalustoa omalla varikollamme Kelloniemessä, Kellopolku 6, 70460 Kuopio. Tarvittaessa käytämme alihankintaa.

 

6. Asiakastyytyväisyys ja palaute

 

Tavoitteenamme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme. Asiakaspalautetta saamme suoraan asiakkailtamme kuultuna, puhelimitse, sähköpostilla tai yrityksemme nettisivujen tai facebook- sivujen kautta. Kaikkiin palautteisiin reagoidaan mahdollisimman nopeasti ja korjaustoimenpiteisiin ryhdytään välittömästi mikäli epäkohtia ilmenee. Huomioimme myös asiakkaidemme toiveet ja kehitysideat. Tavoitteemme on hyvin onnistunut matka ja tyytyväinen asiakas.

 

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimusten purku ja vahingonkorvaus

 

Käsittelemme valitukset mahdollisimman pian ja vasteemme niihin asiaankuuluvalla tavalla. Mahdolliset hinnanalennukset tai vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Valmismatkoissa ja pakettimatkoissa noudatamme matkapakettilakia.

Kaluston rikkoutuessa järjestämme korvaavan kuljetuksen mahdollisimman nopeasti.

 

8. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten palvelut

 

Isot bussimme ovat ns. ”niiaavia”, auton keulaosa laskeutuu alaspäin, jolloin ensimmäinen porras maasta katsottuna madaltuu. Henkilökuntamme auttaa mielellään liikuntarajoitteisia henkilöitä avustamalla autoon noustessa ja poistuessa. Mahdolliset apuvälineet voidaan kuljettaa linja-auton tavaratilassa. Pienten lasten kanssa matkustavia pyydämme ottamaan mukaan oman turvaistuimen.

TE-Matkat Ky:n kaikki bussit ovat normaaleja busseja ja niissä ei ole erikoisvarusteita liikuntarajoitteisen tarpeisiin.

 

9. Henkilökunta ja omat arvomme

 

Linja-autokuljettajamme ovat palvelualttiita ja osaavia alansa ammattilaisia, jotka mahdollistavat mahdollisimman miellyttävän matkakokemuksen. Noudatamme lain määrittelemiä lepo- ja ajoaikasäädöksiä.

Asiantunteva, monen kymmenen vuoden matkatoimistoalan kokemuksen omaava toimistohenkilökuntamme auttaa matka-asioissa. Räätälöimme myös matkat asiakkaiden toiveiden mukaan.

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajon, turvallisuuden ja asiakaspalvelun osalta.